UPDATE. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, acolo unde au văzut că faptele sesizate sunt confirmate.

"În baza sesizării, s-a format o echipă operativă de polițiști, iar alături de specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat în zona indicată pentru efectuarea cercetării la fața locului, constatând că aspectele sesizate se confirmă.

Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale", a transmis IPJ Cluj. 

În urma divorțului părinților, acesta a rămas cu bunica și cu sora geamănă. La adresa sa, vecinii veneau cu multe laude.

"Copilul nu avea prieteni. Vara, el mergea la mama lui în Germania. Bunica i-a crescut pe copii. Ieri dimineață s-a trezit și s-a dus la școală, dar nu a mai venit acasă", a spus un vecin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Era un băiat cuminte. Nu s-a auzit în sat nimic rău despre el. În urmă cu puțin timp a fost plecat în străinătate, la mama lui", a spus un alt vecin, potrivit Antena3.ro

Un tânăr de 17 ani a fost găsit decedat într-o pădure din apropiere de Cluj-Napoca, în localitatea Soporu de Câmpie. Potrivit primelor informații, tânărul ar fi din Frata, județul Cluj.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Iată ce se știe până în aceste momente.

Citește și: VIDEO- Atac Islamist în Franța. Un profesor a murit, iar alte două persoane au fost grav rănite de un bărbat care ar fi strigat „Allahu Akbar!”/ Agresorul și fratele lui au fost arestați

Moarte suspectă într-o pădure de lângă Cluj

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost alertați în cursul serii de luni, prin apel la 112, de către o femeie care ar fi raportat că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri, s-ar afla un tânăr mort.

Autoritățile, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări. Acolo, oamenii legii au identificat persoana semnalată de femeie, raportând că este vorba de un tânăr de 17 ani, decedat, din comuna Frata.

Pe corpul tânărului nu au fost observate urme vizibile de violență. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma unei examinări medico-legale.

El a fost găsit într-o ipostază mai puțin obișnuită, având o pungă pe cap, lipită de gât cu o bandă izolatoare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și urmează să fie stabilite circumstanțele în care a avut loc evenimentul macabru.

Citește și: O fată de 16 ani din Ploiești a murit la petrecerea organizată de ziua ei, după ce le-ar fi spus prietenilor săi că merge în cameră să se odihnească puțin

Tânărul a fost găsit cu o pungă pe cap

Tânărul s-ar fi certat cu familia sa cu care avea o relație mai dificilă. Părinții acestuia ar fi divorțat, iar mama lui ar fi lucrat în străinătate, în Germania. Acum, femeia este așteptată să revină în țară.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi suferit de depresie. În ciuda acestui fapt, apropiații spun că era un copil bun cu rezultate academice foarte bune. 

Din nefericire, el a fost găsit decedat, după ce s-ar fi sinucis. Tânărul și-ar fi dorit să încheie socotelile cu viața și și-a pus o pungă pe cap, pe care a lipit-o de gât cu o bandă izolatoare pentru a nu mai putea respira.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si