Ajunsi la fata locului, pompierii au intrat pe geam in apartament si au gasit-o pe femeia de 47 de ani fara suflare. Cu o seara inainte, asistenta nu se prezentase la munca, la Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean. 

"Din pacate nu am mai putut decat sa constatam decesul, care survenise cu mai multe ore in urma", a precizat Catalina

Duhaniuc, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Potrivit apropiatilor si fostilor colegi, asistenta era apreciata pentru activitatea la locul de munca, insa in ultima perioada era deprimata din cauza unor probleme in familie, dar si a unui conflict cu unul dintre medici.

De altfel, femeia fusese o perioada in concediu medical, iar luni seara urma sa revina la serviciu, scrie Monitorul de Botosani. Politia a demarat o ancheta si este luata in considerare si varianta sinuciderii. Urmeaza ca medicii sa realizeze necropsia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si