Ca o coincidenta nefericita, in acelasi cimitir a fost ingropat, acum 18 ani, unul dintre idolii echipei Rapid, Mario Bugeanu. Fotbalistul a murit la doar 24 de ani, intr-un mod care a uimit, la vremea respectiva, lumea sportului cu balonul rotund.

Citeste si: Ileana Ciuculete a simtit ca va muri? "Doar sotul ei si duhovnicul stiu tot adevarul"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

“In primavara anului 1999, Bugeanu, mare vedeta la Rapid, a fost gasit fara suflare, dupa ce a petrecut o noapte de amor cu prietena sa, Mirela, intr-un garaj. Cei doi s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de gazele de esapament de la masina lui Mario chiar in momentul actului sexual si nu au mai putut sa iasa de acolo! Usile s-au blocat, iar ei si-au dat sfarsitul in mod ingrozitor.

Cand i-am gasit, erau goi si stravezii la fata, imagine care ne-a urmarit ani de zile! A fost ceva imposibil de descries in cuvinte”, au povestit apropiati de-ai lui Bugeanu prezenti la fata locului atunci cand s-au descoperit cadavrele.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si