Sorin Nazîru, un tânăr fotbalist în vârstă de doar 16 ani, a decedat în condiții misterioase. Familia și cunoscuții acestuia susțin că tânărul ar fi fost ucis de o bacterie pe care ar fi contactat-o de la o piscină din oraș, informație neconfirmată încă.

Autoritățile au deschis o anchetă amplă și fac cercetări pentru a afla ce a condus la moartea tânărului.

Trebuie menționat că Sorin a murit la trei zile după ce medicii l-au trimis acasă.

În acest caz, autoritățile au făcut mai multe controle, unde au găsit mai multe nereguli.

Citește și: Declarațiile revoltătoare ale presupusului criminal din Brăila, făcute în închisoare! A pornit măcelul când doctorița a refuzat să-i trateze măseaua

Moartea lui Sorin, un mister. A murit la trei zile după ce a fost externat

Medicii epidemiologi din cadrul DSP Buzău arată că vineri, Pe 19 iulie, Sorin ar fi fost la o piscină din Râmnicu Sărat. În jurul orei 11.00 a fost dus de urgență la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat de vărul său, prezentând stare febrilă și vărsături. Din primele cercetări medicale, Sorin ar fi avut insolație și un edem cerebral. În aceste condiții, i s-a administrat o perfuzie după care starea băiatului s-ar fi îmbunătățit, iar cinci ore mai târziu, adolescentul a fost lăsat să plece acasă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La trei zile, pe 22 iulie, la ora 5.40, Sorin Nazîru a fost dus din nou la spital, în stare gravă, cu febră mare, diaree și vărsături. I s-au luat probe de sânge, dar pentru că starea lui se înrăutățea de la o oră la alta, medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat au decis transferul la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș" din București. Din păcate, băiatul a decedat în cursul zilei de miercuri.

După moartea fulgerătoare a fotbalistului de 16 ani, autoritățile au deschis o anchetă amplă.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Buzău s-a autosesizat după moartea lui Sorin, survenită după ce ar fi contactat o bacterie de la piscină. CJPC Buzău a efectuat un control la piscina în cauză unde au fost depistate mai multe nereguli, printre care lipsa unui buletin de analize fizico-chimice și microbiologice, registrul cu date privind starea apei din bazin, în care au fost găsite pete verzi, care ilustrau dezvoltarea algelor în piscină. 

CJPC Buzău a aplicat 3 amenzi contravenționale în valoare de 35.000 lei și 1 avertisment și a închis temporta activitătatea piscinei.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citește și: VIDEO O zi la piscină i-ar fi adus moartea lui Sorin. Antrenorul adolescentului e în stare de șoc: „Era ca și copilul meu”

Sorin Nazîru și echipa de fotbal

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Între timp, familia și prietenii îl plâng pe tânărul fotbalist pe 16 ani care avea un viitor strălucit în față. Sorin a lăsat o lume întreagă îndurerată.

„Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată într-un mesaj postat de Academia de Fotbal CS Dinamo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si