Close sidebar
Close sidebar

Moartea fulgeratoare a unui corporatist din Timisoara: "Era vesnic obosit! Muncea foarte mult"

Un tanar de 35 de ani din Timisoara a murit la inceputul acestei saptamani in urma unui accidenr vascular cerebral. Barbatul isi daduse recent demisia de la firma la care lucra pentru a se angaja in alta parte. N-a apucat insa sa inceapa noul job.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Harald Petcov a murit in urma unui accident vascular cerebral care i-a fost fatal. Barbatul lucra la departamentul de Achizitii al unei corporatii, de unde a demisionat invocand suprasolicatrea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Muncea foarte mult. Era vesnic obosit. Isi lua si acasa de lucru. E posibil sa fi facut mai mult decat ar fi trebuit. Muncea pentru inca doi-trei colegi. E posibil sa fi facut mai mult decat e nevoie din proprie initiativa, fara sa ii ceara cineva", a marturisit o prietena apropiata a tanarului.

Potrivit acesteia, Harald nu era o fire foarte deschisa, fiind aproape tot timpul preocupat de munca." Tot timpul avea de lucru. Si in week-end-uri scria la email-uri. A fost in vizita la o ruda si a adormit pe scaun. Era epuizat", a mai povestit prietena tanarului, pentru adevarul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI