Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Familia bărbatului atacat în parcarea unui supermarket a fost de acord cu prelevarea de organe

„Timp de 4 zile medicii de la Spitalul Județean din Arad s-au luptat pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 55 de ani, însă, în zadar. Ieri a fost declarat în moarte cerebrală, iar cadrele medicale au discutat cu familia pentru a fi de acord să i se preleveze organele.

Rudele au acceptat acest lucru.

Au urmat apoi o operație de aproape 5 ore în care au fost prelevați ficatul și rinichii, care au ajuns la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca. Acolo, au fost făcut mai multe teste de compatibilitate astfel încât 2 pacienți vor avea parte de un transplant cu câte un organ de la bărbatul în vârstă de 55 de ani. În ceea ce privește ficatul a ajuns la Institutul Fundeni din București.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vă reamintesc că bărbatul a fost lovit cu violență în parcarea unui supermarket din Arad. El se afla în autoturism cu o femeie, iar soțul gelos i-a surprins și l-a împușcat și înjunghiat.”, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si