Angela Taylor, în vârstă de 53 ani şi Paul Cannon, în vârstă de 54 ani, şi-au scris unul altuia aproximativ 28.000 de mesaje dubioase pe WhatsApp, timp de 148 zile în care puneau la cale crima.

Citeste si: Doliu în handbalul românesc: Un mare antrenor a murit

Soţii Taylor s-au căsătorit în 1997 şi aveau 3 copii împreună. Dar William Taylor era ocupat şi stăteau separaţi.

Astfel că soția lui a decis să divorțeze.

Femeia s-a cuplat cu Paul Cannon în 2017. Amantul venise să muncească la fermă. Relația dintre ea și soțul ei a devenit tensionată, așa că ea a decis să divorțeze.

William Bill Taylor, bogatul proprietar al unei ferme în Hertfordshire, a dispărut chiar cu câteva zile înainte de a împlini 70 de ani, anul trecut în iunie.

Moartea șocantă a fermierului ucis de propria soție și de amantul ei. Urmau să facă sex în sângele victimei

După opt luni de la dispariția fermierului, un pescar i-a găsit corpul descompus pe malul unui râu în Gosmore, Hitchin. Corpul bărbatului a fost găsit în stare avansată de descompunere. Cauza morții a fost imposibil de stabilit din cauza faptului că era descompus.

Autoritățile au cercetat, dar nu au putut identifica răni prin împuşcare sau înjunghiere şi nici vreo evidenţă pentru folosire de substanţe toxice sau otravă.

Doctorii consideră că moartea fermierului a fost cauzată de o fractură a gâtului.

Citeste si: Elevă din Giurgiu, ritual satanic într-o clădire abandonată: ”I-a băut sângele şi i-a înfipt cioburi în palme”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Înainte cu două zile, de dispariție, Cannon îi scria Angelei pe WhatsApp că vrea să facă dragoste cu ea pe masa din bucătărie plină de sânge. Bărbatul spunea că dorește ca William să fie legat de un scaun şi să privească, apoi să-l omoare.

Moartea șocantă a fermierului ucis de propria soție și de amantul ei. Urmau să facă sex în sângele victimei

28.000 de mesaje asemănătoare au fost trimise între soția victimei și amantul ei, conform adevărul.ro. Deși, Cannon a vrut să șteargă mesajele, un poliţist le-a găsit stocate în memoria iPhone.

Citeste si: Leo Iorga, condus astăzi pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântare

Oamenii legii bănuiesc că Paul Cannon şi colegul său Gwyn Griffiths au plănuit crima şi au angajat un asasin.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si