Soția polițistului din Râmnicu-Vâlcea care a murit după ce a fost infectat și a dezvoltat o formă severă de SARS-CoV-2 aruncă bomba!

Femeia a declarat că soțul ei i-a trimis o scrisoare prin care o ruga să-l scoată din spital, deoarece medicul l-a tratat prost. În plus, se pare că i-au confiscat telefonul și au ascuns informații detaliate despre sănătatea sa.

”Am vorbit cu el și spunea că nu se duce nimeni la el, nu se poate descurca nici să își pună o cană cu apă, s-a agitat foarte mult, a intrat în panică

pentru ce a văzut acolo. Când ne-a sunat de sus de la spital, a strigat în gura mare: ”Veniți să mă luați că ăștia mă omoară și nu am mai avut acces la telefonul lui și nici la el să vorbim”, a spus Anișoara Zăuleț, soția polițistului decedat, pentru Antena 3.

Soția, jignită de medici

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a sfidat orice regulă. S-a filmat în timp ce conducea cu peste 220 de km la oră

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Bilanțul zilei: 8.499 cazuri noi de infectare cu coronavirus. Care este situația în secțiile ATI

Printre dezvăluirile făcute, soția polițistului mort din cauza coronavirusului susține că medicii au trata-o disprețuitor.

”Nu vreți să știți cum ne-au vorbit. O doamnă asistentă ne-a vorbit atât de urât și ne-a respins… Nu ne-a lăsat să vorbim cu el la telefon. Nu ni-l dădeau, spuneau că nu poate vorbi, cel puțin două cuvințele, să îi spunem că suntem alături de el și nu e singur. Nu a fost și el ultimul om… și indiferent, ultimul om din oraș să fi fost, și tot trebuia tratat omenește”, a mai spus femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si