Bărbatul în vârstă de 56 ani, din Târgu-Neamţ, care în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost dat dispărut pe teritoriul Ungariei, ar fi fost victima unui accident rutier mortal pe teritoriul acestei ţări.

Citeste si: Funeralii de stat controversate în Japonia: Shinzo Abe va fi omagiat în cursul zilei de azi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat, marţi, că informaţia a fost confirmată de autorităţile din Ungaria.

Accidentul rutier mortal ar fi avut loc pe data de 16 septembrie, a doua zi după externarea din spitalul din Ungaria.

Cum a dispărut românul în Ungaria

În urmă cu 10 zile, pe 17 septembrie, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Neamț, cu privire la dispariția tatălui său.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul le-a povestit polițiștilor că, la data de 14 septembrie, a plecat împreună cu tatăl său, Ioan Aanei, în vârstă de 56 de ani, cu un autocar spre Anglia.

Citeste si: Povestea impresionantă a Danielei. Cum a ajuns femeia de 60 de ani voluntar-pompier

La data de 15 septembrie, ajunși pe teritoriul Ungariei, tatălui său i s-a făcut rău, fiind transportat la o unitate medicală, iar după externare, la aceeași dată, acesta ar fi dispărut.

Ce au transmis acum polițiștii maghiari

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost informaţi de către autorităţile din Ungaria că persoana în cauză a fost victima unui eveniment rutier, petrecut la data de 16 septembrie, pe teritoriul Ungariei, în

urma căruia a rezultat decesul acesteia", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Nu au fost prezentate informații suplimentare până la acest moment despre natura accidentului rutier în care a fost implicat românul dispărut. 

Citeste si: Un român este acuzat de tentativă de omor în Spania. Bărbatul ar fi acționat timpul unor festivități din Alovera


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si