Close sidebar
Close sidebar

Moartea unui fost deputat italian, învăluită în mister! Trupul lui Amedeo Matacena, scos din pământ la 2 ani de când politicianul a pierit

Deși cauza oficială a morții lui Matacena este infarctul miocardic, Parchetul din Reggio Calabria a deschis o anchetă pentru a determina motivul decesului.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Decesul fostului deputat italian, Amedeo Matacena, și a mamei sale se află în centrul unui mister de amploare. La doi ani după ce aceștia au trecut la cele veșnice, anchetatorii urmează să dezgroape trupurile pentru a determina cu exactitate cauza morții celor doi.

Până în acest moment, presa italiană scrie că fosta soție a omului politic este suspecta principală a investigatorilor.

Citește și: Iubita lui Gheorghe, șoferul de TIR care a murit într-un mod tragic în Belgia, în conflict cu familia bărbatului: "O jignesc și o umilesc". Omul i-a murit în brațe, dar rudele sale o desconsideră pe femeie

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Fostul politician și mama lui, dezgropați de către anchetatori. Fosta lui soție este suspecta principală

Parchetul din Reggio Calabria a decis exhumarea fostului deputat care a decedat cu 2 ani în urmă, pe 16 septembrie 2022. În acea perioadă, bărbatul fugise în Dubai, unde se mutase pentru a scăpa de condamnarea pentru complicitate la asociere mafiotă. În același an a murit și mama politicianului, cu doar 3 luni înaintea lui, pe 18 iunie 2022.

Deși există o cauză oficială în ceea ce privește moartea lui Matacena, infarctul miocardic, procurorii au îndoieli semnificative cu privire la decesul politicianului.

Astfel au deschis o nouă anchetă care vizează și moartea mamei sale. După ce cadavrele celor doi o să fie dezgropate, acestea vor fi supuse autopsiei care va fi realizată de către un nou medic legist și de un toxicolog, scrie La Stampa.

Până în acest moment, suspectul principal în privința misterului morții celor două persoane este chiar fosta soție a politicianului, Maria Pia Tropep.

În prezent femeia locuiește atât în Dubai, cât și în Italia. După moartea politicianului, femeia s-a opus repatrierii acestuia. La acea vreme a susținut că dorința lui Matacena a fost de a fi incinerat.

Citește și: Două prietene de 14 și 15 ani au dispărut la câteva zile distanță, în Italia. Mama Anei a lansat un apel disperat: "Dacă ai probleme cu cineva, sunt aici să te ajut”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI