Close sidebar
Close sidebar

Mobilizare exemplară de forţe a Ministerului Afacerilor Interne! Se desfășoară acțiuni ample pentru verificarea traficului, rezolvarea infracțiunilor și se aplică sancțiuni în vederea respectării legilor

Cătălin Predoiu, viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Interne, a solicitat, săptămâna trecută, suplimentarea acțiunilor operative în zonele cu public numeros, în zonele în care sunt desfășurate evenimente publice și în zonele care, potrivit analizelor, prezint risc mai mare de producere a infracțiunilor. Aceste activități au început încă de weekendul care tocmai a trecut, iar rezultatele nu sunt de ignorant.

Elena Tasca,

Metoda de acțiune aleasă este acțiunea în sistem integrat (poliție – jandarmerie), atât cu forțe la vedere, cât și acțiuni operative complexe.

[Sursa foto: MAI]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministerul Afacerilor Interne(MAI) a luat atitudine față de infracțiunile care se petrec pe teritoriul țării. Mii de angajați desfășoară începând de weekendul proaspăt terminat la soluționarea problemelor din mai multe domenii, precum circulația, infracțiuni judiciare, furturi sau consumul de substanțe ilegale.

Rezultatele acțiunilor MAI au apărut imediat

Mobilizarea MAI a avut rezultate imediate. Principalele rezultate sunt:

- 40.094 de autovehicule verificate și 93.187 de persoane legitimate;
- 979 de infracțiuni constatate, dintre care 180 de natură judiciară și 131 privind traficul și consumul ilicit de droguri, fiind identificate și 6 autoturisme furate;
- 37 de persoane urmărite național sau internațional depistate;
- peste 25.000

de sancțiuni contravenționale aplicate, în valoare de 9.238.739 de lei;
- 366 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice constatate, 1.772 de permise de conducere reținute, dintre care 514 pentru alcool, 4.277 pentru viteză și 77 pentru conducerea sub influența drogurilor și a substanțelor interzise. Au fost retrase și 1.146 de certificate de înmatriculare.

Mobilizarea MAI a avut rezultate imediate

[Sursa foto: MAI]

Citește și: Accident rutier pe DN2, cu cinci victime. Ce au transmis autoritățile

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

366 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice constatate

[Sursa foto: MAI]

Mobilizările MAI vor continua

Zilnic, în medie, au acționat aproximativ 27.400 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, în principal: polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri.

Piloții Inspectoratului General de Aviație au executat 15 misiuni aero-medicale, fiind salvate 12 persoane aflate în situații de urgență.

Metoda de acțiune aleasă este acțiunea în sistem integrat (poliție – jandarmerie), atât cu forțe la vedere, cât și acțiuni operative complexe.

[Sursa foto: MAI]

La solicitarea domnului ministru, aceste acțiuni vor fi derulate în continuare. Metoda de acțiune aleasă este acțiunea în sistem integrat (poliție – jandarmerie), atât cu forțe la vedere, pentru descurajarea potențialilor autori de fapte antisociale, cât și acțiuni operative complexe.

Citește și: Un șofer beat a fugit de Poliție timp de o oră. Vitezomanul avea o alcoolemie de 1,01 mg/litru alcool pur în aerul expirat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI