Tragedia a lasat doua familii indoliate si o tara intreaga inmarmurita. aniel Manta a facut un apel pe Facebook la bistriteni si nu numai sa se mobilizeze si sa ajute cum pot parintii copiilor morti.

”Dragi prieteni, va scriu in legatura cu o familie din judetul Bistrita-Nasaud care trece prin niste momente extrem de dureroase in aceste zile. Haideti, va rog, sa le fim alaturi in aceste momente extrem de grele, fiecare cu cat putem! Putem face aceasta in contul mamei: PETRUT POP ADRIANA, deschis la BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA BISTRITA RO68BTRLRONCRT0146123501 – LEI RO18BTRLEURCRT0146123501 – EUR

(SWIFT:BTRLRO22). Haideti sa dam mai departe, pentru a vedea cat mai multa lume! Va multumesc pentru sprijin! Dumnezeu sa mangaie familiile indoliate!”, a postat pe Facebook Daniel Manta, potrivit timponline.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In drum spre Negrilesti, Lavinia nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata din Viisoara.

Masina in care se afla impreuna cu fratii si verisorul ei a fost spulberata de un tren plin cu calatori. Oamenii din zona spun ca lipsa barierei e motivul pentru care zeci de tineri au pierit aici de-a lungul vremii.

Cei cinci tineri vor fi ingropati luni.  “Intreaga comuna e in doliu. Toti sunt socati si toti se roaga pentru parintii lor. Trebuie sa fie tare greu sa iti scoti patru copii din casa in sicriu.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor. Toti vor fi inmormantati la Negrilesti. Luni o sa fie inmormantarea ”, a marturisit unul dintre verii celor patru frati, pentru Spynews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si