Close sidebar
Close sidebar

Mobilizare pentru o tanara disparuta in Italia! Familia a cerut ajutor pe Facebook: "Sigur este sechestrata”

O tanara de 27 de ani din Capitala, plecata de cateva luni din Italia, este cautata de mai bine de o luna. Sora ei Alexandra, aflata in Spania, e convinsa ca fata e obligata sa se prostitueze si a cerut ajutor in mediul online.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vasilica a plecat in Italia in urma cu cateva luni, cu un tanar care i-a promis un trai mai bun. Rudele tinerei sunt insa convinse ca fata este sechestrata si obligata sa se prostitueze.

Alexandra, sora tinerei, a declarat ca de fiecare data cand vorbea cu ea era batuta: "De cate ori vorbeam cu ea, era batuta. Mi-a aratat vanatai mari pe mana, pe burta, se ducea cu ochiul umflat, ba cu buza umflata. Am auzit ca este peste( barbatul cu care a plecat in Italia- n.r)".

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De o luna, Alexandra nu mai stie nimic de sora ei, care nu ii mai raspunde la telefon. Disperata, a cerut ajutorul oamenilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI