Close sidebar
Close sidebar

Mobilizare pentru sotia romanului mort in Malta! Irina este in stare grava la spital

Romani din Malta si de acasa se mobilizeaza pentru familia lui Dan, tanarul care a murit, strivit de un copac, in timpul furtunii din Malta! Cer ajutor si pentru sotia lui - care este, inca, in spital, cu rani grave. Doar cei doi copii si bunica lor au ramas in locul pe care, de ceva timp, incepusera toti sa il considere acasa. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt imagini suprinse la scurt timp dupa ce copacul imens, retezat de furtuna, s-a prabusit peste masina romanilor, chiar in dreptul lui Dan, care era la volan. Autoturismul s-a transformat brusc intr-un morman de fiare.

Echipajul medical, ajuns de urgenta la fata locului, nu a mai putut face nimic pentru Dan.

Salvatorii au scos-o din autoturism pe sotia lui si au transportat-o in stare grava la spital. A fost lovita la cap, in zona coloanei vertebrale si la o mana si este atent supravegheata de catre medici.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acasa... socul este imens! Dan se mutase in Malta de mai bine de 7 ani si, daca in Bistrita lucra la o firma de IT, departe de casa se angajase la un restaurant.

Spre locul de munca se indrepta in momentul in care a cazut arborele pe masina in care se afla.

Recent, isi chemase si sotia! Erau fericiti pentru ca reusise si ea sa isi gaseasca un loc de munca. Erau toti acolo, alaturi si de copii si de mama lui.

Toti ii stiau fericiti, optimisti.... dornici sa le faca un viitor mai bun copiilor.

Pe un site destinat donatiilor, s-au strans pana acum aproape 1.000 de dolari. Romanii din Malta si-au propus sa adune cel putin 20 de mii de dolari pentru a-i aduce in tara trupul neinsufetit al bistriteanului, dar si pentru sotia lui, care va trebui sa ii creasca singura pe cei doi copii. In ajutorul familiei, au sarit si prietenii din tara.

-Am vrut sa ii ajut pentru ca sunt prieteni mei cei mai buni.

Ii cunosc de 20 si ceva de ani.El era singurul care aducea  un venit in familie.

Ministerul roman al Afacerilor Externe, prin sectia consulara din Malta, este in permanenta legatura cu familia si coordoneaza demersurile legale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI