Brandul al cărui renume îl știm cu toții deja aduce moda de vară cu o gamă largă de ținute și în special cu modele de rochii care mai de care mai interesante. Acestea sunt însă de cele mai multe ori create după un tipar simplu. Căci regula numărul unu în fashion este less is more, de altfel o abordare care nu are cum să dea greș. O rochie de vara are toate șansele să fie cu atât mai îndrăgită, cu cât este mai simplă în tipar și este fluidă.

Rochii pentru toate gusturile

Ramona Badescu aduce în atenția publicului o paletă de culori atractivă, de la galben solar la fucsia, tonuri pastel de roz chic sau somon. Albastre, negre sau bej, unele dintre rochii au mai multe variante de culoare.

Un alt element distinctiv la această colecție se referă la volane. Aduc un plus de dinamism și sunt jucăușe, un accesoriu ce va face ca purtătoarea să fie remarcată cu fiecare pas pe care îl face. Dar poate unul dintre motivele pentru care apreciem în mod deosebit această colecție se referă la faptul că în mare parte aceste rochii sunt de mărime universală. Sunt realizate din material ușor elastic, ce se mulează pe orice tip de siluetă.

Cu lycra și elastan în compoziție, astfel de rochii vin să elimine una dintre problemele cu care se confruntă orice femeie și anume cât de bine îi vine un croi anume în raport cu tipul său de siluetă.

Rochii de tip A, cu talie elastică, cu decolteu de tip V, rochii midi asimetrice la lungime, unele cu bretele subțiri sau cu umerii goi, sunt doar câteva dintre opțiunile ce pot fi descoperite aici.

Colecția este centrată pe femeia jucăușă

Atunci când ne referim la rochii pentru femei punem de multe ori niște bariere sobre între eleganță și croi. Iar vara este cu atât mai permisivă.

Purtați rochii înflorate, rochii vaporoase, care vă fac să vă simțiți cât mai bine, chiar și atunci când mercurul din termometre este foarte ridicat.

Brandul Ramona Bădescu centrează colecțiile sale pe femeia jucăușă și versatilă. Este un concept ce a adus succes până la urmă. Sunt notabile aici și rochiile de domnișoare de onoare ce pot fi purtate în mai multe feluri, o dovadă în plus că da, o rochie poate fi purtată de mai multe ori la evenimente, fără să fie o prezență plictisitoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așadar, la granița între prea relaxată și mult prea elegantă, într-un mix inedit, un stil de fuziune între sport, casual și elegant, rochiile de vara by Ramona Bădescu sunt versatile și preferatele femeilor active. Rochie în croi drept, cu bretele, cu print floral sau Bella Chic cu volane și asimetrie la lungime sunt două din aparițiile chic pe care le veți regăsi în această colecție. Nu și singurele cu care vă delectează.

Be stylish, colecția acestei veri marca Ramona Bădescu este disponibilă în shop online și fizic. Iar de comandat puteți comanda online cu livrare oriunde, chiar și în afara graniței.

Catalogul de ținute Ramona Bădescu

În pagina oficială veți găsi toate ținutele disponibile. Veți face o oprire la acest eshop dacă veți dori să cumpărați ținute festive, pentru domnișoarele de onoare sau pentru a participa la astfel de evenimente când sunteți invitate. Tot aici veți găsi rochii sexy, mulate, seturi de două piese, chiar și compleuri sport, pantaloni scurți și tricou și nu numai. Practic de aici îți poți face garderoba completă, pentru fiecare sezon.

În plus, există și o linie de articole vestimentare pentru copii. Mamele înțeleg cel mai bine. De multe ori este preferat stilul acela matching, drăgălaș din cale afară, asortarea cu ținuta mamei atât în croi, cât și din punct de vedere al culorii.

Accesați Ramona Bădescu și descoperiți acest eshop cu ținute atractive, dar și accesibile.

Contact:

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Argeș, Ștefănești, str Aleea Liniștii, nr.137A

0762 812 854/ 0751 355 989


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si