Model cerere înscriere clasa pregătitoare 2023.  Ministerul Educației a făcut public calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2023-2024! 

Când încep înscrierile în clasa zero?

Calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare anunță că în perioada 3-18 mai 2023 va avea loc completarea, depunerea și validarea cererilor tip pentru înscriere.

Prima etapă a înscrierilor în clasa zero va avea loc de pe 9 mai 2023 și de pe 23 mai 2023 cererile tip de înscriere vor fi procesate și repartizarea elevilor la școlile de care aparțin.

Citește și: EXCLUSIV: Părinții, tot mai nemulțumiți de sumele uriașe care se cer în școli pentru diverse activități/Părinte: ”Am fost "invitați" să nu îl mai înscriem în noul an dacă nu ne convin prețurile”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Între 23 și 29 mai 2023 vor avea loc procesarea cererilor-tip în cadrul cărora sunt solicitate înscrierile viitorilor elevi la alte unități școlare decât cele din raza de circumscripție, pe locurile care au rămas libere, până pe 30 mai 2023 va avea loc repartizarea copiilor la școala de circumscripție pentru copiii ai căror părinți au ales înscrierea la o altă școală unde nu au fost admiși și care au solicitat în această perioadă înscrierea la școala de care aparțin.  

Model cerere înscriere clasa pregătitoare 2023

Iată  unde poți găi un model de cerere  și când se depune.

În perioada 6 și 12 iunie se depun și se validează cererile tip de înscriere de către părinții ai căror copii nu au fost cuprinși în nicio unitate școlară, în prima etapă.

Între 13 și 14 iunie 2023 cererile tip vor fi procesate și pe 15 iunie 2023 vor fi afișate listele final e cu copiii înscriși în clasase pregătitoare pentru anul școlar 2023-2024.

Citește și: Înscrieri clasa pregătitoare 2023: Când se depun cererile pentru anul școlar 2023-2024?

După ce ordinul va fi disponibil în Monitorul Oficial al României va fi publicat și pe  site-ul Ministerului Educației: edu.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si