Antreprenorii spun ca la dus de Dunare exista consecventa si predictibilitate in mediul de afaceri, atribute care lipsesc cu desavarsire la noi!

Liviu Rogojinaru, omul care a infiintat si instalat primul bancomat din Romania vrea sa isi mute la Ruse, in Bulgaria, firma cu o cifra de afaceri de 3 milioane de euro pe care o are. Este secretarul Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania si, de 26 de ani dezvolta sisteme de electricitate si sisteme bancare.

Citeste si: Cazul falsului medic care a operat în mai multe clinici- Colegiul Medicilor Bucureşti: Nu a fost înregistrată nicio reclamaţie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In Bulgaria, insa, codul fiscal nu s-a schimbat de 12 ani, in timp ce la noi s-au produs 800 de modificari fiscale in 2018, adica legea s-a schimbat de 2 ori pe zi.

Multi antreprenori nu au putut face fata acestei instabilitati! Asa se face ca.... din 3 milioane de firme inscrise in Romania, active sunt doar 700.000. Numai anul trecut au fost radiate sau au intrat in insolventa 117.000.

Si alti patroni cred ca noua reglementare a taxei pe lacomie va impovara mediul de afaceri, iar asta ii va determina sa isi mute sediile sau serviciile in Bulgaria.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si