Close sidebar
Close sidebar

Modul incredibil in care Alina Ciucu, victima de la metrou, a fost infiata! Gabriela si Sandu Popescu au jurat ca daca reuseste o operatie complicata a lui Robert, baiatul lor, atunci vor adopta pe cineva!

Alina Ciucu a avut parte de un destin crud, chiar daca in adolescenta se parea ca soarta ii zambise, atunci cand fusese infiata de o familie cu posibilitati.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu (25 de ani) isi pierdea viata in statia de metrou Dristor, impinsa sub o garnitura de Magdalena Serban. Toata existenta tinerei care se mutase la Bucuresti si care urma sa se marite cu iubitul ei statuse sub semnul intamplarii si al greutatilor de tot felul. Mai intai, parintii ei naturali n-au putut avea grija de ea, Alina pierzandu-si mama acum cativa ani, iar tatal fiind un barbat pe care mama Alinei nu a vrut sa-l treaca oficial in acte.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

In adolescenta, Alina a avut o sansa si a profitat de ea cat a putut, fiind infiata de familia Popescu, Sandu si Gabriela, niste vecini din Listeava (judetul Dolj) cu posibilitati materiale. Sandu si Gabriela, care acum se ingrijesc de toate pomenile victimei de la metrou, i-au platit studiile Alinei si au fost practic parintii care i-au lipsit fetei pana cand aceasta a disparut intr-un mod tragic.

"Au infiat-o pe Alina dupa ce au jurat ca vor adopta pe cineva daca Robert, baiatul lor, scapa cu viata dintr-o operatie complicata"  

Potrivit satenilor din Listeava, localitatea natala a Alinei, si infierea fetei de catre familia Popescu are povestea ei nestiuta. "Familia Popescu a tinut la Alina ca si cum ar fi fost copilul lor! Sunt si acum afectati de pierdere, dar n-au ce sa faca, merg inainte, cu tot cu durerea...Pe

Alina, o fata simpla si desteapta, dar pe care ai ei nu o puteau creste, Sandu si Gabriela au infiat-o dupa ce au jurat ca vor adopta pe cineva daca Robert, baiatul lor, scapa cu viata dintr-o operatie foarte complicata sustinuta la Bucuresti! Robertino a scapat, iar Sandu si Gabriela s-au tinut de cuvant si au infiat-o pe Alina!", au povestit pentru stirilekanald.ro vecinii Alinei din Listeava.   

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI