Destin nefast pentru o femeie. Aceasta și-a pierdut un braț, după ce a încercat să deschidă ușa tramvaiului cu forța, potrivit informațiilor transmise de tion.ro. Cum s-a petrecut, de fapt, tragedia?

A rămas fără un braț, încercând să se urce în tramvai, cu forța

Tragedia s-a petrecut în Piața Maria, din Timișoara. Din dorința de a se urca într-un tramvai, o femeie în vârstă de 79 de ani și-a pierdut brațul.

Citește și: Destin tragic pentru un copil de doar 3 ani, din Iași. Micuțul, lăsat nesupraveghat în cameră, a căzut de la etajul 7, iar impactul i-a fost fatal

Se pare că vârstnica a dorit să se urce în tramvai, cu toate că acesta nu se afla în stație. Aceasta a încercat să deschidă ușa tramvaiului cu forța, moment în care a căzut sub mijlocul de transport în comun.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Autoritățile au fost alertate imediat. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje care au extras-o pe femeie de sub tramvai. Victima a fost transportată de urgență la spital, cu amputație la mână stângă.

La o unitate medicală a ajuns și șoferul tramvaiului. Mijlocul de transport în comun era condus de o femeie în vârstă de 60 de ani, care, în urma incidentului nefericit, a avut un atac de panică și a necesitat îngrijiri medicale.

Citește și: O familie, salvată ca prin minune din calea morții. Un miracol a făcut să nu fie zdrobiți de mașina ieșită de pe carosabil, care s-a rostogolit până la câțiva centimetri de ei

"Un tramvai condus de o femeie de 60 de ani, circula prin Piața Maria dinspre Splaiul Tudor Vladimirescu înspre Miron Costin, iar la un moment dat a oprit pentru a trece un alt tramvai din față, care nu era oprit în stație, iar o femeie, în vârsta de 79 de ani, ar fi forțat ușile pentru a coborî, s-ar fi dezechilibrat după ce a coborât și ar fi căzut sub tramvai", se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiș.

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si