Moise Guran s-a retras toamna trecuta din lumea televiziunii pentru a se dedica unui proiect online, dupa ce avusese succes cu emisiunea „Biziday” si la TVR, dar si la Digi24. Pe vremea cand colabora cu televiziunea nationala, firma lui Guran a incheiat un contract cu o societate comerciala ce vindea publicitate pentru emisiunea sa. Firma era a sotului Ancai Gheorghe, fost director de vanzari in TVR, dar, la un moment dat, Guran a reziliat contractul.

Anca Gheorghe l-a  dat in judecata pe Guran, iar Tribunalul Bucuresti a hotarat ca firma lui Moise Guran trebuie sa plateasca aproximativ 300.000 de lei daune reprezentand contravaloare servicii si dobanzi penalizatoare. Sentinta nu este definitiva, iar Moise Guran a declarat ca a facut recurs in ianuarie, imediat dupa pronuntarea sentintei.

Anca Gheorghe a fost director de vanzari in TVR

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Din dosar reiese că cei doi s-ar fi certat la mediere şi că Moise Guran ar fi declarat „Doamna Gheorghe m-a scuipat părăsind negocierile”, a dezvaluit b1.ro. Guran nu a vrut sa comenteze, dar nici nu a negat intamplarea. “Acolo, nu este vorba  despre o datorie,  e vorba despre niste relaţii contractuale, pe care le-am negociat, e un proces comercial. Doamna nu mai lucra la TVR în acea perioadă.

Nu se suprapune perioada în care doamna a contractat cu perioada în care era director la TVR.  Din contra, am fost prejudiciat pentru  că anumite lucruri le-a băgat pe post tocmai că le avea înainte. Asta am reproşat, asta se află şi la dosar, din cauza asta nu am vrut să-i plătesc toţi banii, ci doar o parte dintre ei.Am făcut apel imediat după pronunţarea sentinţei, adică în ianuarie, iar acea sentinţă nu este definitivă”, a declarat Moise Guran.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si