Intr-o rochie alba simpla, dar extrem de frumoasa, Alice Cavaleru a stralucit in ziua cununie sale. Nici Vladimir Draghia nu a fost mai prejos.

In prezenta tuturor, dar in special a fetitei lor, cei doi au devenit sot si sotie. Un moment extrem de emotionant l-a reprezentat dansul mirilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Alice abia si-a stapanit lacrimile. Dupa nunta cei doi vor pleca intr-o vacanta in Maroc.

Vladimir Draghia a cerut-o in casatorie pe iubita sa cu mari emotii, dupa cum chiar el a povestit.

„A fost aproape foarte romantic (râde). Hotarâsem  sa fac asta, pe când numaram lunile pline, pe când aveam timp sa le ordonez pe toate. Spun aproape foarte romantic pentru ca planul era sa o cer in aeroport, imediat ce ieseam pe portile alea de la Aeroportul Otopeni, Sosiri, ceea ce ar fi fost ca in filme, stiu, dar pentru ca m-am intors printre ultimii si erau sute de oameni care ne asteptau acolo, nu am vrut sa pun presiune pe ea, sa-i pun intrebarea de fata cu toti oamenii.

Nu am vrut sa se simta incoltita, asa ca am asteptat sa ramânem doar noi trei, in parcarea aeroportului, departe de straini, si m-am pus intr-un genunchi (dupa doua ezitari), am rupt ambalajul de la o ciocolata, pentru ca nu aveam inel de logodna la momentul respectiv, l-am transformat intr-un inel, si am intrebat-o daca ma lasa sa imbatrânesc lânga ea”, -a dezvaluit Vladimir Draghia pentru VIVA!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si