Close sidebar
Close sidebar

Moment emotionant la parastasul Ilenei Ciuculete! Ce s-a intamplat in biserica dupa ce s-a ridicat coliva si s-a cantat "Vesnica Pomenire?"

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ziua de joi a fost din nou plina de incarcatura emotionata pentru Cornel Gales si intreaga familie a Ilenei Ciuculete. Mama artistei, baietii ei si nu in ultimul rand, sotul- Cornel Gales, au sosit inca de dimineata la Biserica Costeasca din Chitila, pentru slujba de 40 de zile a celei care a fost Ileana Ciuculete.

Alaturi de familia regretatei artistei s-au aflat si prietenii de familie ai acesteia, Elena Merisoreanu, dar si Codruta- fiica de suflet a artistei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa ce s-au rugat pentru sufletul artistei si au cantat in cor pentru vesnica ei pomenire, Cornel Gales a mers si a impartit pachetele oamenilor veniti la parastas, iar la final,  a mers inca o data spre preot, duhovnicul lui si al regretatei sale sotii, pentru a mai primi inca o data binecuvantarea de la el.


Preotul i-a oferit binecuvantarea, iar apoi, s-a apropiat de Cornel Gales, l-a imbratisat si l-a sarutat pe frunte, in semn de solidaritate cu durerea acestuia, scrie wowbiz.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI