Cele mai frumoase lucruri sunt cele neplanificate, negandite si facute cu inima intr-un moment de curaj.  Noi i-am luat un interviu acestui tanar din Iasi fara sa stim ce o sa urmeze.

Dar..... surpriza cea mai mare a fost pentru iubita lui.

Si daca tot i-a cerut mana pe muzica lui Fatboy Slim, e clar ca DJ-ul trebuie sa primeasca o invitatei rapida la nunta lor.

Nu mai e loc de dat inapoi, asa ca ii asteptam  la anul sa se casatoreasca poate chiar la a doua edite Neversea.

La scurt timp dupa cererea in casatorie, ne este dat sa vedem o alta scena.... incredibila. O bunicuta de 70 de ani si-a croit loc pana in primul rand ca sa-si asculte artistii preferati.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In timp ce doamna cu basma pe cap urmarea spectacolul linistita, cu gandul sa stea acolo pana un zori, zeci de tineri voiau sa paraseasca incinta Neversea.

Insa fortele de ordine nu le-au permis sa iasa pe aceasta poarta de acces.

Si uite a venit si peluza tricolora la meci, pardon la concert. Baietii merg la toate meciurile nationalei de fotbal, dar acum au venit sa le faca galerie artistilor de la Neversea.

Fetele din imagini sunt intrecute la capitolul distractei doar de aceasta mamica moderna: „E super, eu, teoretic, am venit sa am grija de copii, dar cred ca ma dezlantui eu”.

Ce sa mai, feeile au dat si sambata noapte tonul distractie si nonconformismului pe Plaja Modern.

Poate ca isi va incarca bateriile din locul din care si-au luat energia aceste fete.

Festivalul maraton continua, iar... astazi, nimeni se odihneste. E ultima noapte de distractie la Neversea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si