Situație teribilă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Brăila! Un paznic de la spital a fost filmat de către un alt pacient, în timp ce lega de pat un bărbat.

Cuvintele jignitoare primite de pacient, din partea infirmierei

În tot acest timp, o infirmieră se auzea pe fundal spunând niște vorbe dure pacientului.

”Să vă ducă la nebuni, domnule! Dar ce, e psihiatrie aicea? Am copii acasă, nu stau să mă bagi tu pe mine în pământ.

Să vă ducă la nebuni, domnule! Dar ce, e psihiatrie aicea?", s triga femeia.

Miercuri, Poliția Municipiului Brăila s-a sesizat de oficiu în urma imaginilor apărute duminică seara în mediul online, și imediat a deschis un dosar penal.

”La data de 28 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila- Biroul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă de către angajaţi ai unui spital din municipiu. Verificările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi a situaţiei de fapt”, anunţă IPJ Brăila.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pacient legat pat Brăila

Imagini de la spitalul din Brăila în care un pacient a fost legat de pat de paznic.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Șpagă dată în șervețel, în Arad! Cinci polițiști, trimiși în judecată de DNA, după ce ar fi permis fraudarea examenului de obținere a permisului de conducere

Managerul SCJU Brăila, Didi Crintea a cerut o anchetă în acest caz șocant.

”Voi cere anchetă fără doar şi poate. O să discut cu medicul-şef UPU şi o să cer anchetă.

E personal UPU, anchetă o face UPU, nu Spitalul Judeţean. E regretabil aşa ceva şi de neacceptat”,  a spus managerul Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă din Brăila, conform Observator.

O asistentă lăsa bolnavii și colegii fără bani pe card 

O altă situație revoltătoare a avut loc în Galați, acolo unde o asistentă medicală fura cardurile pacienților, dar și pe cele ale colegilor săi. Aceasta făcea câteva cumpărături, iar apoi le punea la loc. Femeia i-ar fi lăsat și fără vouchere de vacanţă pe unii dintre bolnavi. În total, prejudiciul ar fi fost în jurul sumei de 2500 de lei.

Asistentă Galați furt

Imagine reprezentativă dintr-un spital.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Scene teribile în Iași! Un bărbat l-a ucis pe iubitul fostei sale partenere, iar apoi și-a luat zilele

Un medic și-a dat seama de toată această situație, care ar fi persistat de câțiva ani și a anunțat conducerea spitalului și Poliția.

Acum, femeia în vârstă de 49 de ani a fost arestată preventiv pentru 24 de ore și se află în arestul Poliției din Galați, fiind prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă. În cei 25 de ani de muncă, aceasta nu ar mai fi avut abateri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si