Au fost scene teribile în Covasna! Un polițist de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Covasna a fost lovit cu mașina, chiar de un traficant de droguri.

Filmul teribilului accident din Covasna

Omul legii ar fi încercat să oprească mașina, însă în ciuda insistențelor, șoferul ar fi accelerat autoturismul în care se afla. În cele din urmă, a fost nevoie de utilizarea armelor pentru dezumflarea roților.

"Una dintre persoanele cercetate ar fi deţinut, tot în scop de comercializare, 5 grame de canabis, iar, la momentul intervenţiei poliţiştilor, aceasta, aflată la volan, l-ar fi accidentat cu intenţie pe unul dintre poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna. În pofida somaţiilor, acesta ar fi accelerat, poliţiştii utilizând armamentul din dotare şi executând foc asupra pneurilor autovehiculului. Persoana cercetată, aflată în postura de conducător auto, a fost testată cu dispozitivul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Ulterior, aceasta a fost condusă la o unitate medicală din municipiul Sfântu Gheorghe, unde i-au fost recoltate probe biologice", se arată într-un comunicat de presă.

Polițist rănit Covasna

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Lacrimi de durere pentru Geanina! Mama ei vrea ca vinovatul să fie închis :”Fiica mea putrezește, iar șoferul e bine-mersi”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În total, patru persoane se aflau în mașina respectivă și mergeau spre Târgu Secuiesc.

„Măsurile au fost luate, după ce persoanele în cauză au fost depistate în flagrant delict, în timp ce se deplasau cu un autoturism în orașul Târgu Secuiesc, la scurt timp după ce ar fi vândut aproximativ 40 de grame de canabis (drog de risc) pentru 1.800 de lei”, transmite IPJ Covasna.

Judecătorii din cadrul Tribunalului Covasna au decis ca bărbații să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Polițist atacat la audieri

Un alt polițist care încerca să aplaneze un conflict dintre doi bărbaţi veniţi la audieri a fost atacat. Incidentul a avut loc în sediul Poliției din Petroșani, unde s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, însoțit de avocatul său, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal. Tot acolo a venit și un bărbat de 39 de ani, implicat în același dosar. Ambii indivizi ar fi sărit pe polițist, după ce acesta a încercat să-i calmeze.

Polițist rănit Covasna

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Destin tragic pentru o mamă. Și-a împiedicat fiica de 13 ani să se mute cu iubitul, iar ce s-a întâmplat depășește orice imaginație. "A legat-o pentru a o înjunghia"

Cei doi bărbaţi s-au ales acum şi cu un alt dosar, respectiv pentru ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si