Familia este inca in stare de soc si nu intelege de ce Andra a avut parte o moarte atat de durăla doar 25 de ani. Parintii au indeplinit formalitatile pentru repatrierea trupului fetei lor si se pregatesc de inmormantare.

„Dragii mei, prieteni ai surorii mele, toti care vreti sa veniti la sora mea sa va luati ramas bun si sa o conducem cu totii pe ultimul drum al ei… Ea va fi adusa pe 18.04.2017

MARTI de dimineata la casa noastra din satul TROCANI com. DANESTI, jud. Gorj. Va fi inmormantata aici 20.04.2017 JOI !”, a anuntat fratele Andrei pe o retea de socializare.
in urma cu o saptamana, tanara din Targu Jiu a fost gasita moarta de politistii spanioli din Almeria. Tanara ar fi fost ucisa de fostul ei iubit, care apoi s-a spanzurat, relateaza Europapress.es.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Andra, din Targu-Jiu, a fost gasita moarta, dupa ce tatal ei a alertat autoritatile ca nu a primit niciun semn de la ea. Autoritatile spaniole au afirmat ca aceasta avea semne de agresiune pe trup. Principalul suspect este considerat fostul iubit al tinerei, care a fost gasit spanzurat in apropiere.

Acesta ar fi lovit-o pe Andra in zona capului, iar apoi a plecat si si-a pus capat zilelor.

„Nici nu stiu cu ce sa incep. Nu imi vine sa cred ca o sa vorbim despre tine la trecut de acum incolo si ca o sa ne privesti de langa ingeri, dar Dumnezeu te-a vrut acolo langa el. Nu o sa te uit niciodata, suflet frumos. Prea devreme ai plecat...

Sper ca ai ajuns intr-o lume mai buna. Odihneste-te in pace”, au scris prietenii Andrei pe Facebook, potrivit gorj-domino.ro.
Potrivit sursei citate, Andra a decis sa se desparta de iubitul ei din Moldova, dupa o relatie de doi ani. Tanarul nu a vrut sa accepte despartirea, dar nici faptul ca Andra incepuse o noua relatie, asa ca a decis sa o omoare, iar apoi sa se spanzure.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si