Scene cumplite seara trecută, în jurul orei 22:00, în București! Un bărbat s-a baricadat în casă cu cei doi bebeluși în vârstă de doar 4 luni, după o ceartă cu iubita, scrie Observator.

Echipajele SAS, eforturi disperate la ușa individului periculos

Înainte de a-și da afară din casă partenera, individul, care ar fi consumat înainte alcool ar fi lăsat-o aproape inconștientă și ar fi împins-o pe casa scării.

Atunci ea și-a dat seama că ceva rău s-ar putea întâmpla și a sunat imediat la 112.

Citește și: Tragedie în Săptămâna Mare! O copilă de 13 ani a căzut de la etajul 7, în Sectorul 4 al Capitalei. Cine este fata?

Mai multe echipaje au ajuns într-un suflet la fața locului pentru a-i salva pe micuți, inclusiv de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS). Zeci de minute s-au luptat cu bărbatul, pentru a-l convinge să deschidă ușa. Pentru că nu au reușit au spart ușa, iar individul a fost imobilizat încătuşat şi escortat la secţia 17 de Poliţie, mai informează sursa citată mai sus.

"La data de 1 mai 2024, Poliția Capitalei- Secția 17 a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a fost abuzată de către concubinul său, aflat sub influența băuturilor alcoolice, iar ulterior a fost alungată din imobilul în care locuiesc, situat în Sectorul 5.

De asemenea, aceasta a precizat că în apartament se aflau cei doi copii ai lor, gemeni, în vârstă de 4 luni.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate, negociatori și o echipă de asalt din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

A fost inițiată procedura de negociere, însă bărbatul în cauză a refuzat dialogul ”, se arată în comunicatul poliției.

Baricadat apartament București

Imagine reprezentativă pentru baricadare.

[Sursa foto: iStock]

Gemenii se află acum în siguranță, în grija mamei, în timp ce partenerul femeii trebuie să dea explicații în fața polițiștilor.

Bărbat baricadat în Chiajna, evacuat după 16 ore

Luna trecută, un bărbat în vârstă de 39 de ani baricadat în apartamentul din comuna Chiajna al fostei iubite a fost evacuat cu forța, de trupele speciale, după mai bine de 16 ore, conform Pro Tv.

Baricadat apartament București

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, afaceristul din Sibiu ucis în propria casă, a fost adus în România. Ce se întâmplă acum cu Minae Marian Cristian?

Mai mult, individul ar fi avut un ordin de protecție împotriva tinerei de 33 de ani. Nu ar fi pentru prima oară când femeia este abuzată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si