Au fost momente cumplite pentru o tânără din comuna Bălășești, Vaslui! Fostul ei iubit ar fi intrat peste ea în casă, iar mai apoi ar fi agresat-o sexual, chiar de față cu copilul de un an și 8 luni.

De la ce a pornit scandalul între cei doi?

După scenele cumplite, bărbatul de 21 de ani i-ar fi luat copilul și s-a făcut nevăzut.

Atunci a fost momentul în care tânăra de 22 de ani a sunat disperată după ajutor. El a fost găsit abia marți seara, după zeci de ore de căutări, chiar în locuința lui din comuna Zorleni, județul Vaslui.

Furia individului ar fi pornit de la faptul că nu mai petrece atât de mult timp cu fiica lui. Acum, pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie, violare de domiciliu și viol.

"Ea mi-a cerut ajutorul, iar eu am trimis-o către postul de poliţie. De astfel nici părinţii nu au ştiu că a fost la ea în casă", a declarat Mihaela Stelaru, asistent social Primăria Bălăşeşti pentru Observator.

Bătută și violată Vaslui

O tânără din Vaslui a fost bătută și violată la Vaslui.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este Horațiu Potra, liderul contractorilor români plecați să lupte în Congo?

Micuța s-a întors din nou la mama sa, iar polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care cel în cauză are interdicția de a se mai apropia de fosta sa concubină. În cele din urmă, miercuri bărbatul s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Astfel, acesta va sta închis timp de 30 de zile.

"După probatoriul administrat în cauză penală în care au fost efectuate cercetări pentru infracţiunea de violare de domiciliu, violenţă în familie şi viol, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Beleşti au luat măsura reţinerii a tânărului în vârstă de 21 de ani", a declarat Ciprian Stoica, IPJ Galaţi.

Tânăr arest preventiv Vaslui

El este tânărul de 21 care a fost arestat preventiv pentru viol.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Escrocheria nu mai are limite. O femeie a rămas fără economiile din cont, după ce primit un mesaj pe telefon

Potrivit art. 193 CP, "(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si