Un caz teribil la Spitalul din Slobozia! Un cuplu face acuzații dure la adresa medicilor, după ce femeia a fost trimisă acasă cu un tratament pentru răceală, deși aceasta suferise un infarct.

Momente cumplite pentru o femeie care a suferit un infarct

În cele din urmă, după 10 zile în care s-a simțit foarte rău pacienta a ajuns în stare critică la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

George a trecut prin momente cumplite și susține că doctorii sunt foarte neglijenți dacă nu primesc ceva.

”Din cauza unei neglijenţe să moară cineva...Lua tratament pentru răceală...Aşa merge în România, dacă dai ceva bani, le bagi în buzunar, se uită altfel. Dacă ar fi dat bani la o asistentă...imediat se ocupa”, a povestit George pentru Observator.

Acuzații spital Slobozia

Imagine reprezentativă pentru spital.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Pensii duble pentru românii care au muncit pe salariul minim. Șeful Casei de Pensii, noi precizări despre recalculare

Ce simptome a avut pacienta?

Tot bărbatul a spus că soția lui avea simptome foarte grave, cum ar fi dureri mari de cap şi amoreţesli la nivelul braţelelor şi picioarele. La spital, medicii i-au spus că femeia a suferit un infarct în urmă cu șapte zile.

Ne-am hotărât să mergem la Floreasca să vedem ce se întâmplă. Mi-au spus că a făcut infarct şi că următoarele 24 de ore sunt critice. Eu stăteam lângă ea, adormea puţin, tresărea, amorţeli şi zicea nu mai pot mă doare capul, mă înţeapă, inima mă strânge”,  a mai povestit George pentru sursa citată.

Acuzații spital Slobozia

Imagine reprezentativă pentru spital.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Exclusiv! Câți ani de închisoare riscă tatăl și fiul din Giurgiu, acuzați în dosarul de sclavie: ”Faptele au fost demascate și deconspirate extrem de târziu”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății a spus că acest caz ar trebui semnalat și la Colegiul Medicilor, astfel încât să se ia măsuri în consecință. Cu toate astea, organizația a spus că spitalul din Slobozia nu se află în subordonarea lor, așadar nu pot face nimic. Nici reprezentanții unității nu au dorit să comenteze cazul, deși pacienta ar putea rămâne cu sechele pe viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si