Ceea ce trebuia să fie o zi festivă a fost pe cale să se transforme într-o adevărată tragedie pentru o familie din Villafranca Tirrena, în provincia Messina, care voiau să-și creștineze fetița în vârstă de doar 8 luni.

Citește și: Incident terifiant într-o gospodărie! Un bărbat și-a ucis, din greșeală, soția cu drujba

După ce a fost scoasă din cristelniță, copila a fost luată în brațe de nașului ei.

La scurt timp, bărbatul a simțit cum îi ard mâinile, asta după ce câțiva stropi de „apă” au ajuns la el. Picăturile turnate dintr-o sticlă plină cu apă au aterizat pe mâinile bărbatului, care a simțit imediat o senzație de arsură și și-a dat seama că apa din sticlă nu era apă, relatează  jurnaliștii italieni.

Bebelușul a fost transportat de urgență la spital

Din nefericire, nașul copilei a dat peste recipientul în care se afla acidul, iar apa amestecată cu substanța arzătoare a aterizat și pe gâtul fetiței. În doar câteva secunde în biserică s-a declanșat panica, iar familia s-a grăbit la spital cu bebelușul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: A plătit un necunoscut să-i ucidă soția, dar lucrurile s-au întors împotriva lui. Cine era, de fapt, asasinul plătit

Fetița în vârstă de doar 8 luni a fost dusă de urgență la Policlinico di Messina, acolo unde în urma unui investigații amănuțite, medicii și-au dat seama că situația nu este gravă și, în ciuda roșeaței, au considerat că pot să-l externeze pe copil.

Cine se face vinovat în acest caz

Episodul a declanșat o căutare imediată a persoanei responsabile. Se pare că un băiețel, instruit să găsească o sticlă de către preotul paroh foarte în vârstă, a găsit una în baia bisericii, dar cu doar câțiva centimetri de lichid limpede în ea.

Citește și: Un român a făcut prăpăd pe șosele după ce s-a urcat beat la volan. Totul a avut loc la ora 10 dimineața

Crezând că este apă, băiețelul s-a apucat să o umple, fără să o golească mai întâi, pentru a o duce la cristelniță. Din fericire, nu au existat consecințe pentru copil, așa că părinții au decis să nu depună plângere.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român a fost ucis în bătaie de un conațional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si