Clipe de coșmar seara trecută în București, în jurul orei 22:00! O ucraineancă în vârstă de 68 de ani și-a omorât soțul, în vârstă de 71 de ani, într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei.

De ce ar fi recurs femeia la gestul șocant?

Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat de medicii ajunși la fața locului.

Chiar femeia ar fi sunat după ajutor, după ce și-a dat seama de ceea ce a făcut.

„​În data de 09.03.2024, în jurul orei 22.10, aflându-se în locuința comună situată într-un bloc din sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în piept pe soțul său (cetățean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul victimei la scurt timp. Serviciile de urgență au fost anunțate chiar de inculpata care a apelat numărul 112”, conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul București. 

Bărbat ucis ucraineancă București

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Finul lui Adrian Mutu ar fi fost reținut pentru consum de droguri! Cine este „Alex Copil Bătrân”?

O ceartă ar fi fost motivul pentru care femeia a apelat la un asemenea gest. Acum, ucraineanca a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, însă aceasta va fi prezentată în fața unui judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Fiul unui om de afaceri sirian a fost înjunghiat în Brăila

Un alt tânăr de 17 ani l-a înjunghiat pe unul de 15, în centrul Brăilei. Omran a ajuns de urgență la spital, acolo unde a fost operat iar atacatorul a fost prins și dus la poliție.

”Se plimba cu prietena lui, când a fost atacat. L-a înjunghiat de două ori, o dată în zona rinichilor apoi a fugit. Am înțeles că este foarte grav. Nu știm cine ar fi putut să facă asta. Nu cred că e vorba despre o răzbunare, noi suntem bine cu toată lumea. Avem prieteni români, suntem oameni muncitori, nu avem probleme”, a mai declarat unchiul victimei ”, a declarat unchiul tânărului, potrivit Focus Press.

Fiu afacerist înjunghiat Brăila

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Detalii șocante în cazul răfuielii adolescenților din Brăila! Victima, suspectă de legături cu ISIS

Tânărul înjunghiat este fiul unui om de afaceri sirian, stabilit de ani de zile în Brăila, dar familia lui a intrat în vizorul autorităților, la un moment dat, când s-a vorbit despre legăturile pe care le-ar avea cu grupările teroriste coordonate de Statul Islamic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si