Close sidebar
Close sidebar

Momente de coșmar pentru doi români din Portugalia. Au rămas pe drumuri după ce casa le-a fost distrusă de flăcări

Momente cumplite pentru doi români din Portugalia. Au rămas pe drumuri după ce un incendiu le-a distrus locuința, duminică, 16 octombrie 2022, la orele dimineții. Dezastrul a avut loc în Ferreira do Alentejo, în districtul Beja din Portugalia, potrivit GNR și Protecția Civilă.

Alexandra Costea,

Momente de coșmar pentru doi români din Portugalia. Au rămas pe drumuri după ce casa le-a fost distrusă de flăcări

[Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Comandamentul Operațiunilor de Ajutorare a Districtului Beja (CDOS) le-a transmis jurnaliștilor de la agenția de presă portugheză Lusa că incendiul care a distrus casa celor doi români a fost alertat la ora locală 03:34. Flăcările au produs pagube majore casei în care trăiau liniștiți români.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de polițiștii din Anglia. El urma să se întoarcă în România peste o lună

În urma incidentului catastrofal, imobilul celor doi români nu mai poate fi locuit. Rămași pe drumuri în urma unei tragedii, cei doi bărbați de naționalitate română, au fost mutați în casele prietenilor, a mai transmis Comandamentul Operațiunilor de Ajutorare a Districtului Beja (CDOS).

Mai mult, aceeași sursă a menționat că incendiul a fost lichidat la ora locală 04:35.

Doi români au rămas pe străzi după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări

De asemenea, una dintre sursele Comandamentului Teritorial GNR Beja a mai precizat pentru jurnaliștii de la Lusa că este vorba despre doi bărbați români, unul în vârstă de 64 de ani, iar celălalt a cărui vârstă nu a putut preciza.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: O româncă s-a răsfățat în Italia din bani pensionarei pe care o îngrijea: „Abonament la sală, asigurare auto”

Lichidarea incendiului a mobilizat Detașamentul de pompieri Ferreira do Alentejo și GNR, cu un total de 11 agenți, sprijiniți de cinci vehicule. În urma tragediei, oamenii legii portughezi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs incendiul.

Citeste si: Povestea emoționată a unui român plecat din țară de 22 de ani. Acum nu mai are nici bani de mâncare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI