Close sidebar
Close sidebar

Momente de cumpănă pentru Jador de la „Puterea Dragostei”: „Într-o secundă s-a năruit tot!”

Jador de la „Puterea Dragostei” a făcut un clip pe un site de socializare în care își spune „oful”. Concurentul emisiunii le-a transmis fanilor că are contul de Youtube închis, deși nu a greșit nimănui ca să merite asta.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cântărețul a început filmulețul prin a le spune fanilor că vrea să le împărtășească ce a pățit: „Să distribuiți și voi ca să vadă cât mai mulți oameni ce am de spus. Sunt foarte supărat! Astăzi nu am mâncat nimic! Contul de Youtube mi-a fost șters sau arhivat, nu știu ce s-a întâmplat cu el pentru că nu am acces. Nu am deranjat niciodată pe nimeni, nici măcar cu o vorbă. Am avut foarte mare grijă în exprimarea mea.” a transmis Jador.

Momente de cumpănă pentru Jador de la „Puterea Dragostei”: „Într-o secundă s-a năruit tot!”

Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei” este foc și pară din cauza faptului că i s-a șters contul de Youtube. „Muncești atâta timp ca să realizezi atâtea chestii și vine cineva și într-o secundă dispare tot ce ai construit.

Într-o secundă s-a năruit tot! Sunt foarte supărat! N-am mâncat nimic pentru că sunt oameni foarte răi care nu îți vor binele!” a afirmat Jador.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei: „Sentimentele lui Ricardo pentru tine sunt ca d....!”

Jador de la „Puterea Dragostei” a spus că acel cont de pe Youtube era munca lui de un an de zile, toate melodiile pe care le-a scos erau acolo, deasemenea și fanii lui erau strânși acolo pentru a-i aprecia talentul.

Cum toate au dispărut în momentul în care contul a fost șters, Jador a transmis că nu mai vrea banii și nimic de acolo, doar oamenii care erau prezenți pe canal.

Citeste si: Alex Zănoagă îi dă replica lui Jador! Fostul concurent de la Puterea Dragostei vorbește și despre relația cântărețului

„M-am săturat de tot, de toată lumea! Cu cât muncești mai mult și ajungi mai sus cu atât oamenii îți dă în cap mai rău.

Nu e deontologic deloc ce se întâmplă! O să merg la poliție să rezolv. Nu mai vreau banii de pe cont. Vreau contul înapoi și oamenii mei de acolo!” a încheiat revoltat Jador de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea dragostei au fost acuzați că s-au apucat de videochat: "Dacă vă fuge gândul la altceva nu e vina lor"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI