Momentul accidentului a fost surprins de o camera de supraveghere din zona. Din imagini se vede ca tanara conducea cu viteza si din aceasta cauza a pierdut controlul volanului. Masina a intrat glont intr-un grup de pietoni.

Martorii au spus ca aceasta a incercat sa franeze, dar a fost prea tarziu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In urma accidentului, doi barbati, de 35, respectiv 41 de ani, au fost transportati de urgenta la spital. La unitatea medicala au ajuns si soferita si pasagerul din dreapta pentru ingrijiri medicale.

In urma testului efectuat cu aparatul etilotest a rezultat ca soferita responsabila pentru accidentul auto nu consumase alcool. in cauza a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, iar politistii de la Rutiera au deschis o ancheta pentru a reface filmul accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si