Close sidebar
Close sidebar

Momente de groaza in familia unui celebru fotbalist! Fiica sa de numai 9 ani a murit electrocutata

Fiica de noua ani a lui Nukri Revishvili, portarul nationalei de fotbal a Georgiei, a murit electrocutata, la varsta de doar noua ani.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit LifeNews, fetita de 9 ani, pe nume Tatiana, a murit dupa ce a atins gardul electrificat al proprietatii familiei Revishvili. Feita s-a electrocutat si a murit pe loc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nukri Revishvili este un sportiv cunoscut si iubit. Are 31 de ani si este portarul nationalei Georgiei, dar de-a lungul timpului a jucat la numeroase echipe, printre care: Rubin Kazan, Krasnodar, Valletta, Mordovia Saransk si Dinamo Tbilisi.

Nukri Revishvili a fost portarul Georgiei atunci cand echipa sa a jucat un meci amical cu Romania. Autoritatile din Georgia a deschis un dosar penal pentru omor din culpa în acest caz si daca va fi gasi vinovat fotbalistul ar putea sa petreaca în închisoare 2 ani.

Sursa: spynews.ro 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI