Imagini șocante dintr-un restaurant chinezesc celebru din Iași, situat pe strada Smârdan! Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au rămas îngroziți când au descoperit neregulile, așadar au închis rapid localul.

Descoperirile făcut de ANPC în restaurantul din Iași

Mai precis, aceștia au găsit foarte multă mizerie, gândaci, dar și produse alimentare neconforme, conform Ziarul de Iași. Totodată, inspectorii ANPC au confiscat aproximativ 19 kilograme de carne.

Totodată, în restaurantul chinezesc s-au găsit frigidere murdare, plăci de faianţă şi gresie sparte, fisurate, cu urme de reziduri alimentare, prize şi întrerupătoare foarte murdare, coşuri de gunoi fără capac, resturi menajere şi alimentare amestecate în coşurile de gunoi, şi nu în ultimul rând, prezenţa unor gândaci vii găsiţi pe jos, în restaurant, mai informează sursa precizată mai sus.

În cele din urmă, comisarii au descoperit că în respectiva locație nu s-a mai făcut o dezinsecție cu o firmă specializată de foarte mult timp.

”În cursul zilei de 05.02.2024, comisari din cadrul CJPC Iaşi au desfăşurat o acţiune de control la restaurantul LA CAO ca urmare a înregistrării unei sesizări. Aspectele sesizate de consumator au fost confirmate, petiţia fiind concluzionată ca întemeiată”, au transmis specialiștii.

Restaurant închis Iași

Nereguli descoperite într-un restaurant din Iași.

[Sursa foto: Ziarul de Iasi]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Restaurant închis Iași

Inspectorii ANPC au descoperit o serie de nereguli într-un restaurant din Iași.

[Sursa foto: Ziarul de Iași]

Citește și: Cornel Dinicu, din nou în lacrimi. Ce a mărturisit patronul de la Ferma Dacilor la ultima expertiză: ”Povestea trebuie să meargă mai departe și cu mine, și fără mine”

Restaurantul a primit o amendă în valoare de 10.000 lei, și au oprit temporar activitatea localului până când toate problemele sesizate vor fi remediate.

Nereguli grave la un restaurant din Bacău

Nereguli grave au fost descoperite și într-un restaurant cunoscut din județul Bacău. Așadar, inspectorii de prevenire au constatat încălcări grave ale cerinței esențiale de securitate la incendiu, motiv pentru care localul a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 50.000 lei, a informat Ziarul de Bacău.

De asemenea, restaurantul nu avea instalație de detectare, semnalizare și avertizare la incendiu și nici hidranți interiori și exteriori. 

În total, inspectorii DSVSA au controlat aproape 300 de supermarket-uri, restaurante, fast-food-uri și brutării din mai multe orașe din Alba în luna ianuarie. Din cauza neregulilor descoperite au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 54.800 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si