Close sidebar
Close sidebar

Momente de groaza pentru romanul condamnat la moarte in Malaezia! Colegul sau de penitenciar a fost gasit mort in celula!

Clipe de groaza in inchisoarea in care se afla romanul Ionut Gologan, condamnat la moarte in Malaezia.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Un coleg de penitenciar al romanului Ionut Gologan a fost gasit mort in celula, la inceputul lunii iunie. Marippan Manivannan, in varsta de 24 de ani si-a gasit sfarsitul din cauza dezinteresului medicilor de la inchisoarea Bentong din Malaezia, acuza familia acestuia.

Tatal vitreg al baiatului sustine ca acesta i-a spus cu doua saptamani inainte sa moara ca este bolnav insa medicii de acolo l-au trata doar cu Panadol. Baiatul n-ar fi avut parte de un consult de specialitate. Se pare ca acesta a decedat din cauza unei infectii intestinale.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Moartea tanarului a declansat un scandal public urias, dupa ce familia acestuia a sesizat Comisia pentru Drepturile Omului din Malaezia dar si ONG-ul „Avocatii libertatii”. Autoritatile au declansat o investigatie interna in care se vor evalua interventiile medicului si al directorului inchisorii in legatura cu moartea lui Manivannan. Conform unei statistici, in inchisorile din Malaezia s-au inregistrat peste 720 de decese in doar 3 ani, majoritatea din cauza infectiilor cu HIV, a cancerului sau a atacului de cord.


Incidentul a venit exact in momentul in care guvernul malaezian discuta despre o reforma a justitiei care sa includa si abolirea pedepsei cu moartea, masura condamnata de comunitatea internationala.

Romanul Ionut Gologan a fost condamnat la moarte definitiv la sfarsitul anului 2015. El isi asteapta executia in penitenciarul de maxima siguranta Bentong, acolo unde de-a lungul timpului au existat mai multe incidente violente.

Nu mai departe de septembrie 2017, un condamnat la moarte de origine africana a atacat un gardian si i-a smuls acestuia o ureche cu dintii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI