Close sidebar
Close sidebar

Momente de panica in Centrul Vechi al Capitalei! Un barbat a intrat cu o sabie printre cafenele, iar ce a urmat e demn de filmele politiste!

Un barbat de 32 de ani a intrat duminica seara cu o sabie in Centrul Vechi, iar motivul acestui gest este unul halucinant!

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bucurestenii care petreceau linistiti duminica seara in centrul Capitalei au intrat in panica, dupa ce au vazut cum un barbat vine nervos cu o sabie de apoximativ un metru spre terase. Oamenii speriati au sunat rapid la 112. Apele s-au linistit dupa ce oamenii legii au intervenit si l-au oprit pe barbatul plin de furie. Explicatia acestuia a fost ca reactia exagerata este din cauza ca era suparat pe fosta lui soacra.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

" Barbatul a fost observat, prima oara, de catre o patrula de Ordine Publica din cadrul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti. Era agitat si invartea in maini o sabie lunga de un metru. Arma alba, la vedere, i-a speriat pe trecatorii aflati in Piata Roma, aproape de miezul noptii. Incidentul a fost raportat de catre politisti Dispeceratului D.G.P.L.C.M.B. care a trecut la monitorizarea video a persoanei.

Totodata, politistii au inceput urmarirea lui N.B.,  iar acesta a fost interceptat chiar pe strada Lipscani". 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI