Individul care a creat panică printre trecători a fost pus la pământ de jandarmii din Focșani, iar mai apoi a fost deposedat de arma albă și predat Poliției. Scenele de coșmar s-au desfășurat pe Bulevardul București din municipiul Focșani.

Citeste si: Asasinarea sefului antidrog, întreruptă de procurorii DIICOT. Conversația dintre părțile implicate în actul potențialei ucideri

Apelul disperat al oamenilor a venit prin intermediul numărului unic de urgență 112, prin care se semnala ca un bărbat agitat amenință trecătorii cu un satâr.

Individul teribilist este cercetat acum pentru tulburarea liniștii publice 

Jandarmii din Vrancea au reușit să îl imobilizeze în scurt timp pe bărbatul care a creat panică în centrul orașului. Individul mai avea asupra sa, într-o sacoșă, alte doua cuțite.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Informații noi ies la iveală în cazul medicului acuzat că a lăsat o fetiță să moară într-un sac. O femeie face declarații șocante

Atacatorul în vârstă de 56 de ani a fost predat oamenilor legii care îl cercetează acum pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

"Duminică după-amiază, jandarmii vrânceni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că, pe bulevardul Bucureşti din Municipiul Focşani, un bărbat ameninţă trecătorii cu un satâr.

Echipajul s-a deplasat la faţa locului şi a intervenit cu promptitudine, oprindu-l pe bărbat din acţiunea sa", au transmis reprezentanții IJJ Vrancea.

Citeste si: Motociclistul implicat ieri în accidentul cu Monica Macovei a fost operat pentru fracturile suferite


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si