Minora în vârstă de 12 ani se află în grija Direcţiei Olt de aproape trei săptămâni, după ce micuța a fost victima violenţei domestice. În momentul în care s-a produs accidentul tragic, fetița a vrut să iasă afară, dar a considerat că educatoarea care o avea în grijă nu o să o lase, din cauza faptului că afară ploua. 

Cu această idee în minte, fata a hotărât să iasă pe geam, cu toate că, din nefericire, aceasta a alunecat şi s-a prăbuşit în gol câţiva metri.

Un trecător a fost cel care a găsit-o pe fata de 12 ani şi a sunat la 112. Minora a suferit mai multe răni grave şi a fost transportată de urgență la Spitalul din Craiova. 

Citește și: Accident rutier în care au fost implicate șase persoane la Constanța. Printre victime se află și un bebeluș

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească cine se face vinovat în acest caz.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că o minoră, în vârstă de 12 ani, din comuna Milcov, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe strada Zmeurei. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a precizat IPJ Olt.

Tragedie în Slatina: două persoane, mamă și fiu, au fost găsite decedate în propria locuință

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite moarte în locuinţă, la Slatina. Cei doi s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi au fost găsiți decedați și fără urmă de violență, joi, 2 martie 2023, în locuința din Slatina. Femeia de 85 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 50 de ani, s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Citește și: VIDEO- O femeie a fost agresată sexual și amenințată cu bătaia, în Gara de Nord. Nimeni nu a sărit în apărarea polițistei: „Este în stare de șoc”

”La data de 2 martie 2023, în jurul orei 16.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi decedat într-o locuinţa situată pe strada Banului din municipiul Slatina.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani, şi un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, judeţul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeaşi localitate. În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului”, a arătat Poliţia Judeţeană Olt.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Trupurile celor doi vor fi transportate la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii din Olt continuă cercetările în acest caz și au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Adolescentă dispărută în județul Vrancea. Anunțul autorităților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si