Sâmbătă, 13 aprilie, un protest a avut loc în Piața Victoriei, în memoria tinerilor uciși de Vlad Pascu, în accidentul tragic de la 2 Mai. Familiile și prietenii victimelor critică felul în care decurge procesul în această situație.

Valentin Olariu a fost luat cu ambulanța

Tatăl lui Sebastian, tânărul care a pierit în accidentul de la 2 Mai, a fost luat cu ambulanța de la protestul desfășurat în Piața Victoriei din București, potrivit Antena3.ro.

Citește și: Protest în Piața Victoriei, în memoria tinerilor care și-au pierdut viața în tragedia de la 2 Mai. ,,Statul român ne-a mai demonstrat încă o dată cât de multe minusuri există și de ce noi trebuie să ne spunem cuvântul!''

Ilustrație  foto spital

Valentin Olariu a fost luat cu ambulanța, după ce a susținut un discurs în fața oamenilor de la protest

[Sursa foto: istock]

După ce a susținut un discurs în fața oamenilor, tatălui lui Sebastian i s-a făcut rău. În acest caz, a fost chemată o ambulanță.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acesta a fost transportat la spital.

La acţiunea organizată, începând cu ora 19:00, au fost prezenţi şi membri şi apropiaţi ai familiei lui Sebastian Olariu, tânărul decedat în accident.

Participanții s-au îmbrăcat în alb în semn de omagiu

Participanţii care au venit la protest au purtat haine albe, în semn de omagiu pentru tinerii ale căror vieţi s-au stins în accidentul de la 2 Mai.

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de tatăl lui Sebi, tânărul care și-a pierdut viața în tragedia de la 2 Mai. ,,Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui''

"Cel mai iubit dintre pământeni este acum înger. Îţi vom face dreptate", "Justiţie egală pentru toată lumea", "Dacă erau copiii voştri?", "Corupţia ucide", "Decizia de azi, consecinţa de mâine", "Vlad Pascu trebuie să primească închisoare pe viaţă", "Dorim să nu ne fie frică în propria ţară", "Greşeala se plăteşte", "Luptă pentru viitor", sunt câteva dintre mesajele de pe pancartele afişate de participanţii la protest.

De asemenea, la microfon au vorbit colegi şi una dintre profesoarele lui Sebastian Olariu.

Aceștia au cerut celor prezenţi să aprindă luminile telefoanelor pentru tânărul decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si