Cornel Dinicu a încercat să își salveze fiul din flăcările care au cuprins Ferma Dacilor. Astăzi, patronul își conduce fiul pe ultimul drum și trăiește unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Fiul lui Cornel Dinicu alături de alte șapte persoane au murit în a doua zi de Crăciun în incendiul care a avut loc la Ferma Dacilor. Familia și prietenii s-au adunat astăzi pentru a-i aduce un ultim omagiu băiatului de 11 ani. 

Momente dificile pentru Cornel Dinicu. Patronul de la Ferma Dacilor își conduce fiul de 11 ani pe ultimul drum

Momente dificile pentru Cornel Dinicu. Patronul de la Ferma Dacilor își conduce fiul de 11 ani pe ultimul drum

Cornel Dinicu își conduce astăzi fiul pe ultimul drum

Trupul lui Victor a fost dus în urmă cu o zi la capela Bisericii de pe Vatra Luminoasă, slujba de înmormântare având loc astăzi la ora 11:00. Oamenii s-au adunat pentru a-l conduce pe băiat pe ultimul drum.

Tot astăzi au fost conduși pe ultimul drum cei doi prieteni care și-au pierdut viața împreună. Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu se cunoșteau de mult timp. Apropiații le-au organizat priveghiul în același timp.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cornel Dinicu urmează să fie audiat imediat după ce își va conduce fiul pe ultimul drum. Oamenii legii așteaptă explicații despre cum s-au produs ilegalitățile găsite de inspectori după tragedie.

Citește și: Descoperire șocantă pe un drum din Crevedia. Un bărbat a fost găsit fără viață, de o patrulă de poliție

„Ne-au dat foc. Să ne facă rău, să ne distrugă.

Nu să mă omoare, că eu nu mai am duşmani de mulţi ani. Oamenii fac rău pur şi simplu.”,  a declarat Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor pentru Observatornews.ro.

”Cu o durere de nedescris şi greu de dus, pentru care n-am fost pregătiţi în vreun fel în viaţa asta şi cu care nu ştim ce să facem sau cum să vedem vreo lumină, vă confirmăm că Ferma Dacilor, locul care ne-a fost şi ne este în continuare acasă, a ars.

A ars de sus în jos. Nu ne ies calculele, ne dau cu virgulă explicaţiile, nu ştim, nu concepem. Aşteptăm cu nerăbdare investigaţiile autorităţilor pentru un răspuns şi din primul moment colaborăm cu ele pentru a-l găsi. Nu va aduce linişte inimilor noastre, dar măcar vom porni de undeva”, a scris Ferma Dacilor, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si