Close sidebar
Close sidebar

Momente dureroase la comemorarea a trei ani de la incendiul din Colectiv! "Ce ma doare? Că nu s-a schimbat nimic!"

Intr-o tacere apasatoare, tristetea si revolta s-au raspandit ca o boala pe strazi. Cu lacrimi in ochi, cu torte si candele aprinse in maini, parintii victimelor, supravietuitori si sute de oameni inca rascoliti dupa terifiantul episod Colectiv... au batut la portile raiului... sa le transmita un mesaj celor plecati prea devreme!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In fata fostei fabrici Pionierul, atmosfera a fost si mai sufocanta. Cu totii au retrait parca infernul din 30 octombrie 2015. 

Alex mai are de patimit.... Cu toate ca a suferit deja multe interventii chirurgicale... nici acum nu-si poate folosi mainile ca odinioara. Pasiunea pentru muzica ii da putere. Dupa trei ani... a postat cateva secunde dintr-o melodie compusa in amintirea prietenilor rapiti de foc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nu ii este usor nici lui Marian, dar se considera norocos si spune ca din acea experienta cumplita a invatat sa se bucura mai mult de fiecare clipa din viata.

In schimb, parintii celor care s-au stins... sunt  macinati de dor si de framantari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI