Ilie Balaci a fost comemorat zilele trecute, la locul de veci din Cimitirul Sineasca. Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima a decedat în urmă cu aproape un an, pe 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani. La slujba de comemorare a „Minunii Blonde” au participat rude, apropiați, suporteri și foști coechipieri din ”Craiova Maxima”, printre care Sorin Cârțu, Aurel Țicleanu și Nicolae Ungureanu, alături de oficialități locale, notează gsp.ro. 

Citeste si: Mesaj sfâșietor al familiei lui Ilie Balaci: ”De 11 luni ghetele te așteaptă... iar noi nu putem accepta că nu te întorci la noi!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Lorena, mesaj emoționant la un an de la moartea tatălui său, Ilie Balaci: „E prima oară când...”

Soția Dana a venit alături de fetele Liana și Lorena, dar și de un grup de suporteri ai Universității Craiova, care au scandat numele marelui dispărut, aprinzând și torțe în onoarea celui care a fost Ilie Balaci. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si