Close sidebar
Close sidebar

Momente emoționante la mormântul lui Ilie Balaci, la un an de la moartea fostului mare fobalist FOTO

Fosta mare glorie a Craiovei și a echipei naționale a plecat dintre noi acum un an, pe 21 octombire 2018.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Ilie Balaci a fost comemorat zilele trecute, la locul de veci din Cimitirul Sineasca. Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima a decedat în urmă cu aproape un an, pe 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani. La slujba de comemorare a „Minunii Blonde” au participat rude, apropiați, suporteri și foști coechipieri din ”Craiova Maxima”, printre care Sorin Cârțu, Aurel Țicleanu și Nicolae Ungureanu, alături de oficialități locale, notează gsp.ro. 

Citeste si: Mesaj sfâșietor al familiei lui Ilie Balaci: ”De 11 luni ghetele te așteaptă... iar noi nu putem accepta că nu te întorci la noi!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Lorena, mesaj emoționant la un an de la moartea tatălui său, Ilie Balaci: „E prima oară când...”

Soția Dana a venit alături de fetele Liana și Lorena, dar și de un grup de suporteri ai Universității Craiova, care au scandat numele marelui dispărut, aprinzând și torțe în onoarea celui care a fost Ilie Balaci. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI