După ultimele evoluții neașteptate din "Casa Iubirii", Andreea Mantea a făcut un anunț dureros: Diana este descalificată!

Citește și: Diana, plină de vânătăi și cu lacrimi în ochi: „Să vă spun adevărul”

Diana spune că și-a revenit parțial după șocul emoțional și fizic prin care a trecut în urma violențelor la care a fost supusă de fostul ei iubit.

"Am vorbit cu fetele și mi-am revenit un pic. Am analizat din mai multe puncte de vedere", le-a spus Diana băieților care au întrebat-o cum se simte.

Andreea Mantea, mesaj pentru Diana: Ai ales să cauți iubirea în altă parte

Andreea Mantea i-a comunicat Dianei decizia care a fost luată în privința ei ca urmare a încălcării regulamentului emisiunii.

Citește și: Revenire surpriză în ”Casa Iubirii”. Natalia l-a chemat pe Sorin în camera roșie sub privirile Nicoletei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"În urmă cu două săptămâni, l-ai sunat pe fostul tău iubit să vă vedeți pentru că te simțeai singură. Tu, fiind în Casa Iubirii, cu drepturi depline și cu responsabilități", a explicat Andreea Mantea.

Diana s-a întâlnit pe ascuns cu fostul iubit, lucru nepermis în formatul emisiunii de la Kanal D.

Citește și: Război între Bianca și Ionuț de la Casa Iubirii. „Nu-mi spui tu mie că nu am eu sentimente..."

"Noi suntem aici să vă ascultăm și să vă ajutăm. Ai ales să cauți iubirea în altă parte, sau mai bine zis consolare la singurătatea pe care o simțeai în acele momente. Discuțiile cu Nicoleta nu au fost suficiente și nici nu ai găsit pe altcineva din casă cu care să vorbești", i-a reproșat Dianei moderatoarea emisiunii.

"Diana, trebuie să părăsești Casa Iubirii"

"Ai încălcat regulamentul acestei emisiuni, ai încălcat contractul, ai încălcat regulile pe care ei toți le respectă", a mai spus Andreea Mantea care a anunțat-o pe Diana că trebuie să părăsească emisiunea.

"Se putea întâmpla mult mai rău", le-a avertizat Andreea pe fete. "Gândiți-vă bine ce secrete ascundeți".

Bianca, în lacrimi la aflarea veștii 

Bianca a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii. "Fostul ei iubit și-a atins scopul: să fie eliminată Diana din emisiune", a spus Bianca.

"Noi suntem aici ca să o ajutăm. Vă dați seama că nu o s-o lăsăm să se ducă în brațele respectivului", a explicat Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si