Pasagerii, majoritar români, fiind nemulțumiți de cele întâmplate vineri, 7 iulie 2023, cer o soluție pentru a se acasă.

Citește și: Ea este cea mai sexy femeie pompier din lume. Cântă la saxofon și se luptă cu focul: „Am înregistrat deja câteva melodii”

„Am fost notificați că acest zbor a fost anulat, prin aplicația Wizz. Pe panoul aeroportului nu apare zborul și toată lumea s-a impacientat.

Peste 200 de persoane sunt în situația de a aștepta o soluție. Nu este niciun oficial Wizz aici.

Cel mai apropiat zbor către România este duminică și biletele sunt extrem de scumpe. Vorbim de 300 de euro. Nu avem niciun răspuns”, a declarat pentru jurnaliștii de la Libertatea, unul dintre pasagerii nemulțumiți.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Accident major între două autobuze în New York. Cel puțin 80 de persoane au fost rănite

Cei aproximativ 200 de români au fost asistați de personalul aeroportului, care din nefericire le-a oferit posibilitatea cazării doar pentru 24 de ore.

În aceeași zi, compania aeriană a transmis un comunicat de presă despre pasagerii pe care i-a transportat din România

Cu toate că pasagerii au apelat de nenumărate ori call center-ul companiei aeriene, românii nu au primit decât promisiunea returnării banilor. De asemenea, în primă frază, operatorii call center-ului nici nu știau de anularea zborului.

Compania în cauză, una dintre cei mai mari operatori aerieni low-cost de pe teritoriul Europei, nu a răspuns solicitărilor de comentarii din partea presei.

Citește și: VIDEO- Traficul aerian se apropie ușor de valorile înregistrate înainte de pandemie

În ziua în care zborul a fost anulat, compania a emis un comunicat de presă prin care a anunțat că a transportat 77 de milioane de pasageri în România, cifră aproape de patru ori mai mare decât populația țării.

Potrivit SimpleFlying.com, compania a înregistrat venituri de 4,9 miliarde de euro în anul fiscal încheiat la 31 martie 2023, dar a suferit o pierdere netă de 564,6 milioane de euro. Cu toate acestea, se estimează că operatorul va obține un profit net de 450 milioane de euro pentru anul în curs.

Citește și: Pasager înjunghiat cu o sticlă spartă de un scandalagiu în avion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si