Close sidebar
Close sidebar

Momente tulburatoare la inmormantarea romancei ucise in atentatul terorist de la Londra. Ambasadorul Marii Britanii in Romania, prezent la funeralii

Zi neagra in Constanta. Trupul neinsufletit al romancei ucise in atentatul terorist de la Londra a fost codus pe ultimul drum. Iubitul care urma sa-i devina sot Andreei, rudele, dar si ambasadorul Marii Britanii in Romania i-au adus un ultim omagiu . Va avertizam, urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu mai are lacrimi si isi planga fata. Mama Andreei nu s-a gandit nici in cel mai negru cosmar al sau ca fiica ei se va intoarce din Londra intr-un sicriu.

Peste trupull neinsufletit al fetei apropiatii au varsat rauri de lacrimi. Slujba de inmormantare a fost tinuta chiar de de Inaltpreasfintitul Teodosie. 

Andrei Burnaz a scapat cu viata din atentat in inima lui insa, a ramas o rana care nu se va vindeca niciodata.  Visa sa o vada in haine de mireasa. Acum se uita doar la un cosciug rece, dar plin cu amintirile lor.

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Destinul s-a schimbat pentru constanteanca de 31 de ani in Londra. Nu asa cum toti sperau, sa fie ceruta de sotie. Destiul ei s-a terminat odata cu atentatul in care a cazut victima. O masina a lovit-o si a aruncat-o in raul Tamisa. Dupa o lupta titanica cu moartea a pierdut batalia si a urcat la ceruri.

A PLANS SI CERUL PENTRU EA!

Cand cosciugul a fost scos din biserica norii au acoperit cerul si a inceput sa ploua ca la un semn.

Apropiatii si familia au condus trupul neinsufletit al tinerei constantence, pe drumul fara de intoarcere. Alaturi de ei a fost si ambasadorul Marii Britanii in Romania.

„Sunt aici, alaturi de familia Andreei in acest moment foarte dificil.

Marea Britanie si Romania vor lupta impotriva terorismului”, a declarat acesta.

Dumnezeu s-o odihneasca!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI