Rona Hartner a încetat din viață pe data de 23 noiembrie în Toulon, Franța la vârsta de 50 de ani. Artista se afla acolo pentru tratament, deoarece avea speranța că va putea învinge cancerul din nou.

Rita, sprijinul mamei sale în toată această lungă suferință cu boala

Deși anunțase că a reușit să se vindece miraculos cu ajutorul unor medicamente, medicii au diagnosticat-o pe Rona cu cancer la plămâni, dar și la creier.

„Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară.

Acum, în urma sa a lăsat o tânără de 15 ani, Rita Sumayla, care i-a fost alături în cele mai dificile momente. Rona era foarte mândră de ea și o susținea în tot ceea ce își dorea tânăra. Artista își luase chiar un an sabatic pentru a putea petrece mai mult timp alături de Rita, deoarece își dorea să comunice mai mult cu ea. În tot acest timp, tânăra a făcut școală de acasă, dar s-a bucurat și de pasiunile sale, respectiv make-up și hairstyle.

”Eu știu foarte clar că la 15 ani poate este ultimul moment în care cu copilul tău trebuie să stabilești un dialog foarte puternic. Așa îmi spunea copilul la începutul anului ”Mama tu nu mă înțelegi!”. Și mi-am dat seama că nu înțelegeam pentru ca eă nu apucase să îmi spună ce avea să îmi spună. N-a

făcut chiar un an complet sabatic, dar aceste 6 luni de comun acord cu directorii, cu toată lumea au fost foarte importante pentru noi pentru că acum vorbim ore întregi. Sunt considerată inconștientă să fac treaba asta, dar eu știu că nu este inconștiență”, a spus Rona Harner în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Rona Hartner vorbea despre moarte cu zâmbetul pe buze. Ce a transmis actrița în ultimul mesaj video

Sora Ronei promite că va fi alături de nepoata sa la fiecare pas

Rita a obținut și o diplomă internațională la cursurile de la Syma Make up Studio, unul dintre cele mai cunoscute din Franța. Model i-a fost și mama sa, care a rămas surprinsă de cât de talentată este fiica sa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Recent, sora Ronei a făcut mărturisiri despre starea tinerei de 15 ani, care suferă enorm în aceste momente.

„Sumayla este foarte amărâtă, și-a pierdut reperul. Mama ei era totul pentru ea pentru că și Rona a făcut tot ce a făcut pentru fața ei. Acum noi o să stăm cu ea, vrem să o acompaniem în perioada asta dificilă, mai ales după ce o să se termine și o să fie și înmormântarea. O să fim alături de ea. Nimeni nu o va putea înlocui pe mama ei. Vom face tot ce putem să îi alinăm suferința și pierderea mamei”, a declarat sora Ronei Hartner, Rinda, potrivit  spynews.ro.

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Rinda, sora Ronei Hartner: „Stelele în cer sunt fericite că te au pe tine printre ele acum”

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Mai mult, Rinda a spus că tatăl Ritei, Rocco Sedano a apărut acum în viața tineri ca din fum și vrea să îi recâștige încrederea fiicei sale, care refuză însă contactul cu el.

”E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea, să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a mai declarat sora Ronei Hartner.

Artista își făcuse testamentul cu ceva timp înainte de deces, iar averea sa îi va rămâne Ritei. Rona Hartner va fi înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic din Bucureşti, pe data de 1 decembrie, potrivit anunțului Rindei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si