Close sidebar
Close sidebar

Momentul adevărului! Livian a făcut declarații bombă: "Toată chestia asta e între mine și Bianca!"

Livian le-a transmis urmăritorilor săi un mesaj în care a povestit urmăritorilor săi cât de mult a ajutat-o pe Bianca să se ridice financiar.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Astăzi vă răspund marii întrebări din capul vostru! Mr. Livian, actor excepțional, excroc sentimental sau un băiat sincer! Dragilor, vreau să vă spu că am fost toate 3 în unul.
Să o iau de la capăt. Tot ce a fost între mine și Bianca a fst sinceritate și sentiment! Totul s-a rupt între mine și ea în ianuarie. De atunci s-a rupt ideea de a avea o relație cu Bianca deși gândurile mă îndreptau către a mai avea ceva cu ea, speranța că poate se va schimba. Vedeam cum e ea, vedeam cum sunt eu. Vedeam ce cerințe aveam eu de la ea, pe care nu mi le îndeplinea, ce cerințea avea ea de la mine pe care nu i le îndeplineam. S-a rupt în iauarie. Dacă țineți minte bine eu am vrut să plec.

În februarie au apărut clipurile, am rămas alături de ea până a trecut peste perioada aia grea, iar la final de februarie, martie eu am vrut să părăsesc emisiunea că nu mai vedeam rostul. I-am dat o altă imagine, am ajutat-o să evolueze. Eu împreună cu Bianca, de când am fost cu ea, eu weekend de weekend mă vedeam cu ea în afara emisiunii. Trageți linie, cost hotel, cost restaurant.
Hotelul 50 de euro, plus mesele pe zi, mese de câte 100 de lire, 200 pe săptămână, în 10 luni... asta numai așa scurt. În februarie m-am uitat cu ce m-am ales din toată emisiunea asta. Contul meu a atâta. M-am uitat și am văzut că nu m-am ales cu nimic. M-am pus familia în cap, m-am certat cu ei. Din februarie, martie, până la finalul competiției, vă recunosc, am vrut să vă țin la cald.
Voi din câte am văzut, voi apreciați numai pe moment. NU v-am ținut la cald cu imagine de excroc, să-mi bat joc de Bianca. Am avut grijă de ea, am avut grijă să-i fie bine. I-am făcut Youtubeul unde a avut peste 15.000 de euro datorită mie!" a povestit Livian.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Bombă în showbiz! Una dintre celebritățile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisește că a divorțat! Adevăr sau invenție?

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă bomba! Unde pleacă Livian cu noua iubită

"A trebuit să împac și familia de acasă și pe Bianca și susținătorii și fetele din competiție"

"Poate să faca tata orice, înjurături, crime,omoruri, poate să facă orice că-i familia mea, nu mă interesează. Eu am trecut peste ideea că ați dat în tata chiar dacă și tata a dat în voi."

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI